fbpx Ga naar hoofdinhoud
Is uw trap oud en vervallen?Past hij totaal niet meer binnen uw interieur?Wilt u liever een dichte trap in plaats van een open trap?Alex Brandsma heeft de design oplossing!
De design oplossing voor ieder interieur

Iedereen heeft een andere smaak met betrekking tot de bekleding van de trap. Gelukkig heeft Alex Brandsma door zijn ruime assortiment aan kleuren voor iedere smaak een keuze.

Door mijn jarenlange ervaring binnen de traprenovatie kan ik voor bijna iedere trap wel een oplossing bedenken. Graag denk ik ook voor u mee en maak ik duidelijke afspraken zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan.

Daarom kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte en advies gesprek.

Om het beste advies aan u te geven kom ik vrijblijvend bij u thuis langs. Dit geeft u de mogelijkheid om alle materialen en kleuren op uw gemak te bekijken. Er wordt natuurlijk goed naar al uw wensen geluisterd en u dan ook een advies op maat geboden.

Tijdens dit gesprek kan ik u ook advies bieden over het bekleden van de trap, eventuele verlichting, het rondom bekleden van een open trap, of juist het dichtzetten van een open trap.

Voor onze laminaat overzettreden wordt er gebruik gemaakt van een systeem waarin de nieuwe overzettreden over de oude treden heen geplaatst worden. Dit gebeurt zonder hak of breekwerk waardoor uw oude trap integer blijft.

Als u tevreden bent met de offerte die speciaal voor u gemaakt wordt, maken we een afspraak op welke dag ik de trap komen renoveren.

Op de montage dag kom ik geheel volgens de gemaakte afspraak netjes op tijd in de ochtend bij u aan. Tijdens de montage worden nogmaals alle tredes op gemeten en worden de overzettrede op maat gezaagd. Natuurlijk wordt de verlichting ook netjes geplaatst als dit afgesproken is.

Bijna alle zaag werkzaamheden gebeuren buitenshuis zodat u er zo min mogelijk overlast van heeft. Een nette en geordende werkplek is erg belangrijk voor mij als vakman. Als ik klaar ben met de renovatie van uw trap wordt er netjes opgeruimd, poetsen ik alles nog een keertje extra en kunt u gaan genieten van uw nieuwe trap.

Ik begrijp dat u opzoek bent naar de beste prijs voor het renoveren van uw trap, maar om een goede een eerlijke prijs te kunnen bieden moet ik eerst een aantal onderdelen van uw trap weten.

Om een prijs te kunnen bepalen moeten er gekeken worden naar de staat van uw trap, het aantal treden, de diepte en breedte van de treden, het materiaal  en alle eventuele extra’s die u gekozen heeft.

Alex Brandsma komt dan ook vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de staat van uw trap en u te adviseren in alle mogelijkheden rondom traprenovatie.

Offerte aanvragen
Traprenovatie Bekleding

Traprenovatie bekleding

Binnen mijn collectie heb ik verschillende soorten traprenovatie mogelijkheden. Zo heb ik verschillende laminaat overzettreden maar ook de mogelijkheid voor PVC en hout.

De overzettreden zorgen ervoor dat uw oude, eventuele versleten, trap een totaal nieuw uiterlijk krijgt. Ze verstevigen oude delen en zorgen dat de trap weer vele jaren meegaan. Alex Brandsma doet dit door gebruik te maken van het treden over treden systeem, hierdoor blijft uw bestaande trap behouden.

De overzettrede hebben allemaal hun eigen eigenschappen zo zijn de laminaten overzettrede makkelijk schoon te houden, allergie vrij en zijn de treden ook veilig door hun anti-slip legering.

Alex Brandsma heeft een zeer ruim assortiment aan kleuren zodat deze altijd binnen uw stijl past. Welke kleur gaat u kiezen?

Verlichting In Uw Trap

Verlichting in uw trap

Naast dat de treden en stootborden van uw oude trap gerenoveerd kunnen worden kan ook verlichting in uw trap gemonteerd worden.

Zo hoeft u nooit meer in het donker naar boven te lopen of iedereen in huis wakker te maken met de verlichting. Het is zelfs mogelijk om de verlichting op een schakelaar te laten werken of met bewegingssensoren.

De verlichting wordt mooi weggewerkt onder u trap zodat u geen last heeft van draden. Verder werkt de verlichting met een stopcontact zodat u ook nooit bang hoeft te zijn dat de batterijen opraken of voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarnaast gaat de verlichting door zijn vele branduren nog jaren mee waardoor u ook geen zorgen hoeft te maken dat de verlichting er binnen een paar jaar mee stopt. Hierdoor heeft u nog jaren een stralend middelpunt in uw huis.

Open Traprenovatie

Open traprenovatie

Naast een dichte trap is het bij Alex Brandsma ook mogelijk om uw open trap te laten renoveren. Hierbij wordt de trede rondom bekleed met de overzettreden. Hierdoor is uw hele trede rondom bekleed met hetzelfde decor.

Mocht u nou een open trap hebben en juist een dichte trap willen, omdat u bijvoorbeeld kleine kinderen heeft, kan ik u ook verder helpen. Ook kan het zijn dat u veel last heeft van tocht en warmte verlies in huis, een dichte trap zorgt ervoor dat de warmte meer beneden in uw woonkamer blijft.

Het is dan ook geen probleem om uw open trap om te toveren naar een prachtige dichte trap. Na het dichtzetten van uw open trap kan ik uw nieuwe dichte trap ook weer renoveren met de verschillende traprenovatie opties.

Dus wat gaat u doen met uw trap?

Back To Top